04/51 70 804
Razstavni salon
Imate vprašanja ?
Želite ponudbo?

 

Potrebujete pomoč ali nasvet - kliknite na online klepet 

 

Anketa

Ste že razmišljali o nakupu vodne postelje?


Kako naročite vodno posteljo, če se odločite za nakup ?

 

levo_vsebina 1. Naročilo točne ponudbe in predračuna desno_vsebina

 

Oglejte si ponudbo in se odločite kakšen model vodne postelje je primeren za vas. Preglejte tudi dodatke kot so vzglavne stranice, podstavek s predali, itd,.. Ko se odločite, nam posredujte vaše želje za izdelavo točne ponudbe in predračuna. To lahko storite na več načinov:

  • Preko obrazca povpraševanje, kjer izpolnete vse podatke, ali preko sistema moja izbira.
  • Lahko nam preprosto napišete mail in opišete vaše želje.
  • Ali nas pokličete po tel; 04/ 51 70 804, in se o vsem pogovorimo.
  • Najboljši način pa je, da nas obiščete v salonu, kjer se bomo lahko pogovorili, hkrati pa boste vodno posteljo še videli in preizkusili.

* Naročilo predračuna ni zavezujoče za nakup. S tem dobite le točne podatke o ceni kompleta postelje, ki jo želite in podatke kdaj lahko posteljo dobite.V primeru, da se odločite za nakup pa imate na predračunu tudi že vse podatke za potrditev naročila.

 

levo_vsebina 2. Potrditev  naročila desno_vsebina

 

Za potrditev naročila vodne postelje je potrebno plačilo avansa 300 eur. To lahko storite pri nas v salonu ali z nakazilom na TRR podjetja. S plačilom avansa si rezervirate izbrano vodno posteljo. Dogovorimo se tudi še o vseh detajlih kot so barva, izbira vzglavne stranice, dodatkov, itd.. Ko smo o vsem točno dogovorjeni gredo v izdelavo tudi ostali sestavni deli - podstavek, vzglavna stranica,.. Večino modelov imamo vedno na zalogi zato vam lahko nudimo kratke dobavne roke teden do dva tedna.

* Do točne potrditve naročila, so še možni vsi dogovori in spremembe glede dimenzije, barve, modela in dodatkov. O vsem se lahko dogovorjamo.

 

levo_vsebina 3. Montaža desno_vsebina
 

Ko imamo posteljo in dodatke pripravljene se z vami dogovorimo in uskladimo dan montaže. Vedno se držimo dogovora in naši monterji so pri vas točno kot se dogovorimo.

Če bi želeli posteljo kupiti in si zagotoviti npr. akcijsko ceno, pa še nimate pripravljenega prostora in bi želeli, da vam posteljo dobavimo kasneje - ni problema! Mnogokrat imamo primere, da kupljeno posteljo na željo stranke montiramo kasneje -( priprava prostora, zamude pri gradnji objekta, zakasnela selitev, ipd ). Posteljo preprosto naročite (vplačilo avansa) in vas rezervirana počaka točno do dne ko želite, da vam jo dostavimo.

 

levo_vsebina Načini plačila desno_vsebina
 
  • Pri gotovinskem načinu plačila se za potrditev naročila poravna avans 300 eur. Ostali del plačila se izvrši na dan montaže - plačilo ali nakazilo na TRR. Za gotovinsko plačilo vam nudimo 5% popust.
  • Plačilo na obroke - Nudimo vam možnost obročnega plačila. Pri obročnem plačilu se ob potrditvi naročila poravna polovica celotnega zneska, ostali del pa preko trajnika na 6, 8 ali 10 obrokov. Pri obročnem odplačevanju ni vključen 5% gotovinski popust.

 

Naš nasvet:

  • Preden se odločite, nas obiščite ali vsaj pokličite! Prepričajte se o vsem, kar vas zanima. Svetovali vam bomo, odgovorili na vaša vprašanja in vam pomagali izbrati najboljšo rešitev za vas.

hr2

Za vse informacije smo vam vedno na voljo, da nas pokličete ali obiščete !

 

 
nazaj gor

 

 

bannerZakaj

Ogledali ste si...

no products viewed
leftbot
logo_transparent

B studio d.o.o.

Razstavni salon:
Cesta talcev 6/a
4220 Škofja Loka
tel.: 04/51 70 804
rightbot


 

 

Stran je last podjetja B Studio d.o.o.. Copyright © 2008
Narejeno z Joomla! Izdelava strani: Leon Panjtar