04/51 70 804
Razstavni salon
Imate vprašanja ?
Želite ponudbo?

 

Potrebujete pomoč ali nasvet - kliknite na online klepet 

 


 
Z vami že od leta 2005
 
Smo družinsko podjetje s sedežem in razstavnim salonom v Škofji Loki. Specializirani smo za prodajo vodnih postelj BLUEsleep in dodatkov,  montaže in servisne storitve. Lastna mizarska služba nam omogoča, da vam vse dodatke (vzglavne stranice, podstavke, nočne omarice, itd,..) izdelamo hitro kvalitetno in tudi po naročilu. Odlikuje nas oseben pristop do vsakega kupca, kvaliteta izdelkov, ugodne cene in hitri dobavni roki.
  

Začetki

Naši začetki segajo v leto 2004 ko smo našo osnovno dejavnost razširili tudi na področje prodaje vodnih postelj. Z aktivno prodajo smo pričeli leta 2005 preko domačega podjetja Motomat d.o.o. Zaradi široke in uspešne prodaje vodnih postelj smo leta 2007 odprli novo - sedanje podjetje B studio d.o.o. , ki je usmerjeno izključno v program vodnih postelj.

 
Danes za prodajo in izvedbo skrbimo trije redni sodelavci. Smo ekipa navdušencev nad vodnimi posteljami (vsi na njih tudi spimo), saj menimo, da ta izdelek lahko prodajaš le, če ga res dobro poznaš in tudi sam uporabljaš.
 
Naša vizija je  še naprej uspešno predstavljati prednosti vodnih postelj in ponuditi dobre informacije o tem, kaj je vodna postelja in kaj vam lahko ponudi. Tudi v prihodnje želimo zagotavljati dobro storitev, hitro dobavo in kvalitetno ponudbo po dostopnih in ugodnih cenah.
 
Razvoj in izboljšave
 
Nenehno se trudimo zagotavljati vrhunsko kvaliteto in dodatne izboljšave vodnih postelj. To dokazuje tudi pridobitev patenta pri Patentnem uradu RS za izboljšavo penastega okvirja pri vodnih posteljah, ki je plod naših lastnih raziskav in razvoja. Pridobitev teh pravic za nas pomeni uspeh in konkurenčno prednost saj se ta sistem zaradi patentnih pravic sme uporabljati le pri vodnih posteljah BLUEsleep. Vgrajeni ojačevalni sistem podaljšuje življenjsko dobo postelje in prenaša nekajkrat večje obremenitve kot sistemi brez tega elementa.

**Patent se vodi pri patentnem uradu RS za intelektualno lastnino pod št. P200900249. Vse pravice za uporabo ima izključno podjetje B studio d.o.o. za vodne postelje BLUEsleep

 
Sejmi
 
Od leta 2008 se tudi redno predstavljamo na Ljubljanskem pohištvenem sejmu, kjer se lahko približamo velikemu številu obiskovalcev in predstavimo modele ter novosti iz naše ponudbe.
 
Načrti

Načrtov imamo še veliko. Pred kratkim smo razširili naš razstavni salon in ponudbo vodnih postelj. Predvsem pa želimo svoje delo še naprej opravljati dobro saj je le to zagotovilo za zadovoljstvo Vas - kupcev.

 
 
Za Vas in za Vaš dober spanec... B studio d.o.o.
 

 


logo_transparent
 
B studio d.o.o.
Cesta talcev 6/a, 4220 Škofja Loka
 
Tel; 04/ 51 70 804

 

 
leftbot
logo_transparent

B studio d.o.o.

Razstavni salon:
Cesta talcev 6/a
4220 Škofja Loka
tel.: 04/51 70 804
rightbot


 

 

Stran je last podjetja B Studio d.o.o.. Copyright © 2008
Narejeno z Joomla! Izdelava strani: Leon Panjtar