Moja Izbira

VirtueMart
Trenutno še nimate izdelkov v Svojem izboru.

04/51 70 804
Razstavni salon
Imate vprašanja ?
Želite ponudbo?

 

Potrebujete pomoč ali nasvet - kliknite na online klepet 

 

Anketa

Ste že razmišljali o nakupu vodne postelje?


 

levo_vsebina
Najpogostejša vprašanja o vodnih posteljah
 

Na podlagi zastavljenih vprašanj, ki se najpogosteje pojavijo pri posameznikih kateri še niso imeli možnosti bližje spoznati in preizkusiti vodne postelje, smo vam v želji, da vam nekoliko olajšamo odločitev za nakup vodne postelje odgovorili na naslednja vprašanja:

 

hr2

 
ikona_vprasanje 1. VELIKOST VODNE POSTELJE ?!
Velikost vodne postelje lahko izbirate sami glede na vaše želje, potrebe..Priporoča se postelja, ki naj bo vsaj 20 cm daljša od telesne višine večjega partnerja. Širina in višina postelje po želji za večjo udobnost obeh partnerjev.
Posebnost naše ponudbe je, da lahko izbirate vse dimenzije po vaših željah brez doplačil, zato si lahko privoščite največjo posteljo, ki vam jo prostor omogoča.
 

hr2

 
 
ikona_vprasanje 2. VGRADNJA VODNE POSTELJE V OBSTOJEČI OKVIR?!
Vodna postelja se da vgraditi v vsak  obstoječi posteljni okvir. Izdela se le močnejša spodnja konstrukcija, ki nosi težo vodnega jedra. Izgled postelje ostane popolnoma enak. Torej, če bi želeli vodno posteljo v svoji obstoječi postelji se to da. Bolj priporočljive so prosto stoječe vodne postelje brez okvirja, kar omogoča lažji dostop in postiljanje ter moderen izgled.
 
 

hr2

 
 
ikona_vprasanje 3. VODNA POSTELJA »SE GUNCA« OBČUTEK VALOVANJA?!
Vodna postelja ima vgrajene dušilce valovanja. Občutek valovanja se zgodi le ob vašem premikanju. Dušilci v  vodnem jedru imajo nalogo, da se voda umiri v istem trenutku kot vaše telo. Bolj kot je postelja dušena bolj je mirna.
 
 

hr2

 
 
ikona_vprasanje 4. VODNA POSTELJA JE PREMEHKA!?
Nemalokrat se pojavi napačno mnenje, da je vodna postelja premehka za spanje. Ugotavlja se namreč, da je še vedno prisotno razširjeno mnenje, da mora biti postelja trda. To že dolgo ne velja več. Vodna postelja je mehka na otip, dejansko pa se ležalna površina pri vsakem položaju prilagodi telesu in s tem skrbi za naravno lego hrbtenice in prilagajanje telesnim oblikam.
 
 

hr2

 

ikona_vprasanje 5. NA VODNI POSTELJI ZEBE
Eden glavnih sestavnih delov vodne postelje je tudi grelni sistem, kateri vsebuje grelni element – grelec in nastavljivi termostat toplote. Nastavitev temperature omogoča željeno temperaturo postelje, tako vas postelja pozimi prijetno greje, poleti hladi. Običajna priporočljiva temperatura je 28 stopinj.

 

hr2

 
 
ikona_vprasanje 6. ELEKTRIČNI TOK IN VODA – NEVARNO ?!
Kombinacija električnega toka in vode nas ponavadi prestraši, vendar je sistem ogrevanja vodnih postelj izpopolnjen, preverjen , atestiran in popolnoma varen. Strahovi so odveč saj so grelci testirani tudi v vodi. Zaščiteni so z nepropustno folijo in nameščeni pod vodna jedra in zaščitni bazen tako, da v nobenem primeru voda ne more priti v stik z grelcem.
 
 

hr2

 
 
ikona_vprasanje 7. VODNA POSTELJA LAHKO »POČI«?!
Današnje metode proizvodnje vodnih jeder jamčijo, da ne pride do izliva vode.Obstaja možnost mehanskih poškodb (npr. ostri predmeti) vendar tudi v tem primeru ni mogoče izlitje vode v stanovanje saj imajo vse vodne postelje nameščeno varnostno folijo, katera skrbi, da pri morebitnem predrtju obdrži vodo v varnostnem bazenu in ne more iztekati iz postelje.
 

hr2

 
 
ikona_vprasanje 8. TEŽA VODNE POSTELJE?!
Teža vodne postelje ne povzroča težav, saj je teža enakomerno porazdeljena, odvisna pa je od velikosti postelje od 400 do 600 kg. Točkovni pritisk vodne postelje na tla je manjši kot pri npr. vašem hladilniku.
 
 
hr2
 
ikona_vprasanje 9. VODNA POSTELJA JE GLASNA?!
Vodna postelja je popolnoma tiha saj se zrak iz vodnih jeder odstrani tako, da ni slišati klokotanja ali neprijetnega škripanja kot pri klasičnih posteljah.

hr2
 
ikona_vprasanje 10. ALI BOM ZMOTILA PARTNERJA MED SPANJEM?!
Modeli vodnih postelj za dve osebi imajo serijsko vgrajeni dve vodni jedri ločeni s pregrado (od širine 160 cm naprej), kar zagotavlja nemoten spanec obeh partnerjev. Ker vsak od partnerjev spi na svojem vodnem jedru pri premikanju na vpliva na drugega partnerja.

hr2
 
ikona_vprasanje 11. NA VODNI POSTELJI  »V DVOJE«?!
Vodna postelja vam prinese tudi presenečenje z vidika ljubezenske popestritve v dvoje. Udobje v vsakem položaju,brez »tiščanja« kjerkoli. Zanimivo, primerno za vse generacije in starostna obdobja. Kaj več pa boste preizkusili sami...

hr2

 

Na nekaj vprašanj, ki se najpogosteje pojavijo v zvezi z vodnimi posteljami smo vam poskusili odgovoriti, če  vas zanima kaj več ali pa imate v mislih še kakšno vprašanje za nas, se nam lahko oglasite na naš info poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript in vam bomo z veseljem odgovorili in se vam posvetili.


nazaj gor

 

 

bannerZakaj

Ogledali ste si...

no products viewed
leftbot
logo_transparent

B studio d.o.o.

Razstavni salon:
Cesta talcev 6/a
4220 Škofja Loka
tel.: 04/51 70 804
rightbot


 

 

Stran je last podjetja B Studio d.o.o.. Copyright © 2008
Narejeno z Joomla! Izdelava strani: Leon Panjtar