Moja Izbira

VirtueMart
Trenutno še nimate izdelkov v Svojem izboru.

04/51 70 804
Razstavni salon
Imate vprašanja ?
Želite ponudbo?

 

Potrebujete pomoč ali nasvet - kliknite na online klepet 

 

Anketa

Ste že razmišljali o nakupu vodne postelje?


 

levo_vsebina
Zdravje in vodna postelja
desno_vsebina

 

VODNA POSTELJA - Pomoč pri ohranjanju zdravja

 
Vsak od nas po napornem dnevu išče najboljšo možno sprostitev. Najbolj učinkovita sprostitev je zagotovo naš spanec. Spanje je pomemben proces za ohranjanje in obnavljanje našega zdravja. Kakovost nočnega počitka kateremu namenimo tretjino svojega življenja je v veliki meri odvisna od našega ležišča.
 

hr2

z-zenska1
Spanje na vodni postelji priporočajo mnogi zdravniki in ortopedi.

Mnenje, da mora biti postelja trda je veljalo nekoč saj smo poznali le žimnice in vzmetnice. Danes mnogi zdravniki potrjujejo dejstvo, da je najboljše ležišče, ki se idealno prilagaja telesu in ga enakomerno podpira v vseh točkah. Tem dejstvom je najbliže prav vodna postelja.hr2

Idealna podpora telesu in hrbtenici

Celoten sistem vodne postelje zagotavlja prilagoditev ležišča vsem delom vašega telesa. Ne glede na položaj vašega spanja vam je udobno, brez točkovnih obremenitev na vaše telo. Vaše telo in hrbtenica sta tako vedno v pravilnem naravnem položaju. Vodna postelja zagotavlja miren in trden spanec brez pogostega obračanja.
z-bolecinem
Obolenja mišic in krvni obtok

Nastavljiva toplota vodne postelje pomaga pri reševanju težav mnogih obolenj mišic, saj toplota sprošča mišice in omogoča boljši krvni obtok. Topla postelja nudi pomoč tudi proti bolečinam pri revmatičnih obolenjih.


hr2
 

Kako nepravilno ležišče vpliva na naše telo in hrbtenico?

Da bi dobro spali in se zjutraj prebujali brez bolečin in naspani, se mora naše ležišče popolnoma prilagajati našemu telesu in ga podpirati v naravni legi.

 

Primeri pravilnega in nepravilnega položaja pri spanju.

 
z-mehko
 
Premehko ležišče

Pri premehkem ležišču je naša hrbtenica ukrivljena. Nepravilen položaj povzroča napetost in bolečine v križu, ledvenem predelu in vratnih vretencih.

z-trdo

Pretrdo ležišče

Pri pretrdem ležišču je naša hrbtenica prav tako  v nepravilni legi, kar nam povzroča bolečine in slab spanec

z-naravnost

 
Pravilen položaj

Pravilen položaj hrbtenice je, ko je poravnana in razbremenjena. Vodno lečišče omogoča, da se naša ramena in boki nekoliko ugreznejo s tem pa je telesu omogočeno, da ostaja v naravnem položaju. Hrbtenica je poravnana hkrati pa ni točkovnih obremenitev saj se ležišče popolnoma in enakomerno prilagodi telesu.hr2

V vodni postelji vlada popolna čistoča in higiena

 
Alergije in astma
Higiena in čistoča vodne postelje prinašata ugoden vpliv za zdravje pri težavah z alergijami in astmo. Ogrevanje vodne postelje omogoča hitro sušečo prevleko, katera nudi vedno čisto posteljo brez pršič, saj nimajo pogojev za razmnoževanje. Razmnoževanje pršic je tudi v notranjosti vodnega jedra onemogočeno
z-prsica


hr2

Razne motnje spanja - nespečnost
Vodna postelja se idealno prilagodi posameznikovemu telesu, ne glede na težo, velikost in položaj vašega spanja. Razbremenitev telesa vam nudi daljši, globok spanec brez pogostih obračanj in menjavanja položaja spanja.
z-nespanje

Naj se vaše jutro ne začne tako....


hr2

Vsakdanji napori in stres
 
Borba s časom in hitenje iz dneva v dan je sodobna bolezen vseh nas, kar nas kaj kmalu pripelje do izčrpanosti, pomanjkanja energije. Vodna postelja nam nudi kvaliteten počitek in sprostitev pa čeprav le za nekaj uric. naše telo napolni z energijo za lažje premagovanje naporov in stresov iz dneva v dan.

 

hr2

Ustavite se in privoščite sebi in svojemu zdravju najboljše!

S pomočjo vodne postelje BLUEsleep...

 
nazaj gor

 

 

bannerZakaj

Ogledali ste si...

no products viewed
leftbot
logo_transparent

B studio d.o.o.

Razstavni salon:
Cesta talcev 6/a
4220 Škofja Loka
tel.: 04/51 70 804
rightbot


 

 

Stran je last podjetja B Studio d.o.o.. Copyright © 2008
Narejeno z Joomla! Izdelava strani: Leon Panjtar