Moja Izbira

VirtueMart
Trenutno še nimate izdelkov v Svojem izboru.

04/51 70 804
Razstavni salon
Imate vprašanja ?
Želite ponudbo?

 

Potrebujete pomoč ali nasvet - kliknite na online klepet 

 

Anketa

Ste že razmišljali o nakupu vodne postelje?


levo_vsebina
Nasveti pred nakupom
desno_vsebina

 

Kaj je dobro vedeti pred nakupom

 

 

Verjamemo, da ste si podrobno ogledali našo ponudbo in si pridobili veliko novih informacij o vodnih posteljah. Dovolite, da vam kljub temu posredujemo še nekaj nasvetovin priporočil na kaj bodite pozorni pred nakupom.

premajhna_postelja.jpg
Poskrbite da bo postelja dovolj velika

 
Velikost vodne postelje
Pri odličitvi glede velikosti vodne postelje vam svetujemo in priporočamo največjo možno dimenzijo, ki vam jo dopušča prostor in razpored pohištva v spalnici. Priporočena dolžina pri vodnih posteljah je vsaj 20 cm daljša od višine višjega partnerja. Za najbolj udobno spanje obeh partnerjev naj bo postelja tudi dovolj široka. Za vse dimenzije imamo enako ceno, brez doplačil.
predn-velikost.jpg
 
hr2
 
 

Za mirno noč izberite visoko stopnjo dušenja

 
Dušenje vodne postelje
Priporočamo dušenje vodnih jeder 90 - 100 %, kar pomeni umiritev postelje v 1 - 2 sec. po premiku vašega telesa. Najvišja stopnja dušenja preprečuje občutek valovanja tudi v primeru, da se eden od partnerjev na svoji polovici jedra premakne ali vstane iz postelje. Dušilci valovanja v jedru preprečujejo, da se postelja gunca. Višja kot je stopnja dušenja, manj je čutiti valovanje postelje. Lahko pa se odločite za nižjo stopnjo dušenja, če bi želeli intenzivnejši občutek spanja na valovih.
obraanje.jpg
 

 

hr2

 

 

posteljniokviroblazinjen02
 
Vgradna ali samostojna vodna postelja ???
Vodno posteljo BLUEsleep je možno vgraditi v skoraj vsako obstoječo posteljo oz. posteljni okvir. Pogoj pri izvedbi dual sistema je le, da je vaša postelja široka vsaj 160 cm za vgradnjo dveh vodnih jeder. Pri vgradni vodni postelji se opravi ogled in meritve za prilagoditev - izdelavonosilne konstrukcije - podstavka. Vsi sestavni deli so enaki kot pri samostojni vodni postelji. Za lažji dostop in postiljanje priporočamo odločitev za samostojni model vodne postelje.
 
hr2
 

Nosilni podstavek
Standardna višina podstavka pri vodnih posteljah je 25 cm, kar je nekoliko višje kot pri običajnih ležiščih, zaradi lažjega vstajanja s postelje. Višina podstavka se lahkododatno prilagaja glede na vaše želje. Izbiro vrste podstavka priporočamo glede na prostor, ki ga imate. Če nimate težav s prostorom priporočamo standardni podstavek s konstrukcijo mreže.V primeru, da pa bi želeli pridobiti nekaj prostora pod posteljo lahko za doplačilo izberete podstavek z dvema ali štirimi predali.
podestkons.jpg
 
hr2
 

predn-meter.jpg
Priprava prostora pred montažo
Pred montažo vas obvestimo, kdaj bo potekala, da imate dovolj časa, da pripravite prostor v spalnici. V bližini namestitve postelje naj bo vsaj ena vtičnica in podaljšek za priklop grelcev. Svetujemo tudi, da nastavite temperaturo vode v bojlerju na najvišjo vrednost. Priporočljiva temperatura vode pri polnjenju je vsaj 26 stopinj C, da boste lahko še isto noč spali na topli vodni postelji. Če je temperatura vode pri polnjenju nižja je potrebno počakati, da ogrevanje opravi grelni sistem.Sama montaža je čista in ne zahteva drugih posegov v prostor in traja približno tri ure.

hr2
 

Informacije ob montaži
 
Za strokovno montažo in dostavo postelje poskrbimo mi. Ob sami montaži vam svetujemo in razložimo glede vzdrževanja in čiščenja vodne postelje. Prvo izčrpavanje zraka iz vodnih jeder opravijo ob montaži naši monterji. Kasneje bo v prvih treh tednih potrebno ta postopek ponoviti, saj se zaradi ogrevanja iz vode sprošča kisik, kar povzroča klokotanje. Izčrpavanje zraka je preprost postopek. Ob montaži vas izčrpavanje naučimo, da to lahko opravite sami ali se dogovorimo in to storimo mi. Postopek je potrebno ponoviti kadar se v jedru nakopiči moteča količina zraka. Na nekaterih območjih je vsebnost kisika v vodi intenzivnejša in je potrebno v vodo dodati sredstvo za zmanjšanje nastajanja zračnih mehurčkov.
vzdrzevanje_skup

 

logotelefon.jpg
Za vse kupce vodnih postelj BLUEsleep smo vedno na voljo tudi po nakupu. Nudimo vam možnost opravljanja vzdrževalnih servisov in smo vam vedno na razpolago, če bi imeli po nakupu v zvezi s posteljo kakršnakoli vprašanja.

Vodna postelja vam bo ob preprostem in rednem vzdrževanju služila mnogo let in vam nudila udobje in zadovoljstvo.
 
nazaj gor
 

bannerZakaj

Ogledali ste si...

no products viewed
leftbot
logo_transparent

B studio d.o.o.

Razstavni salon:
Cesta talcev 6/a
4220 Škofja Loka
tel.: 04/51 70 804
rightbot


 

 

Stran je last podjetja B Studio d.o.o.. Copyright © 2008
Narejeno z Joomla! Izdelava strani: Leon Panjtar