Moja Izbira

VirtueMart
Trenutno še nimate izdelkov v Svojem izboru.

04/51 70 804
Razstavni salon
Imate vprašanja ?
Želite ponudbo?

 

Potrebujete pomoč ali nasvet - kliknite na online klepet 

 

Anketa

Ste že razmišljali o nakupu vodne postelje?

 

Kvaliteta vodnih postelj BLUEsleep

 
tuev_logo Vsi modeli vodnih postelj BLUEsleep, ki vam jih predstavljamo so vrhunske kvalitete in imajo TUV certifikat, ki zagotavlja visoke standarde in kvaliteto izdelka. Izbira modelov postelj se prilagaja vašim potrebam in željam, vse postelje pa imajo vključene enake sestavne dele. Glavni in poglavitni sestavni del vseh vodnih postelj so vodna jedra in grelci.

 

levo_vsebina VODNA JEDRA desno_vsebina

Vodna jedra so iz visokokvalitetnega materiala vinyil debeline 0,55mm.

Vinyl je material, ki ima visoko vzdržljivost, dolgo obstojnost, ter ohranja prožnost. Debelina materiala je optimalna, saj tanjši material izgubi na obstojnosti, debelejši pa lahko postane lomljiv. Vinyl je material, ki se je izkazal za enega najvzdržljivejših materialov, ki se uporablja v najzahtevnejših panogah.

Vinyl za izdelavo vodnih jeder je še dodatno obdelan z izločitvijo škodljivih primesi. S tem dosega visoke evropske in svetovne standarde,ter ima pridobljene številne certifikate. Med najpomembnejšimi sta TUVcertifikat in EN 71, ki je med drugim predviden za otroške igrače glede neoporečnosti škodljivih primesi.

Izdelava vodnih jeder poteka z visokofrekvenčno tehniko varjenja varov in spojev.
 
Vsi spoji so dvojni ( dvakratno varjenje), ter imajo glavni var na spodnji strani vodnega jedra umaknjen v notranjost, kjer ne prihaja do nikakršnih pritiskov. Izdelava in uporaba vrhunskih materialov zagotavlja visoko kvaliteto vodnih jeder, ki so poglavitni del vodne postelje. Zagotavlja zelo dolgo obstojnost in življenjsko dobo, ki zagotovo presega 5 letno garanjcijsko dobo, ki jo jamči proizvajalec. Vodna jedra naj bi ob rednem vzdrževanju vzdržala minimalno 10 do 15 let ali več.
 
levo_vsebina PATENTIRAN SISTEM OKVIRJA VODNE POSTELJE desno_vsebina
 

Penasti okvir z dvojnim sistemom ojačitve

Posebnost vodnih postelj BLUEsleep je tudi patentiran sistem okvirja vodne postelje za katerega smo pridobili tudi patentne pravice na uradu za intelektualno lastnino v Sloveniji!

penastiokvir01

Da bi Vam ponudili največ in najkvalitetnejše, smo z lastnim razvojem in idejami razvili sistem dodatne ojačitve konstrukcije okvirja, ki je vgrajen pri vseh modelih BLUEsleep in imajo tako kar dvojni sistem ojačitve.
  • Prvi se nahaja v notranjosti z ojačitveno letvijo po celotni dolžini stranice.
  • Drugi pa je dodatni patentirani ojačevalni element pritrjen na konstrukcijo postelje in dodatno stabilizira okvir in ga obdrži na svojem mestu

Patentiran sistem nudi številne prednosti;

  • Vedno obdrži svojo obliko
  • Podaljšuje življensko dobo
  • Ohranja široko ležalno površino
  • Zagotavlja popolno stabilnost

Preprosta a nadvse učinkovita rešitev tako rešuje problem kakršnihkoli deformacij okvirjev, ki lahko nastanejo zaradi vstajanja ali obrabe postelje. 

Dvojni ojačitveni sistem zagotavlja vodni postelji popolno stabilnost in hkrati ohranja široko ležalno povšino, saj je zgornji rob penastega okvirja širok le 6 cm, kar zagotavlja popolno odobje pri ležanju.

 

levo_vsebina GRELCI desno_vsebina
 

Tudi grelci veljajo za ene najbolj zanesljivih, varnih in varčnih grelnih teles in imajo pridobljene ustrezne certifikate o varnosti in ustreznosti (certifikati; CE, VDE, GS in EMV -elektro magnetna skladnost). Na grelce in termostate vam jamčimo 5 letno garancijsko dobo

Grelci so izdelani v skladu z evropskimi normami in standardi :

  • 76/769/EWG (Azo-smernice)
  • 2003/11/EG
  • 2002/95/EG (RoHS)
  • 2002/96/EG (WEEE)

 

levo_vsebina PREVLEKE desno_vsebina
 
 

Prevleke so izdelane v Nemčiji v skladu s strogim standardom Okotex 100 (mednarodna ekološka oznaka Oko –Tex Standard 100). Za pridobitev tega certifikata mora tekstilni izdelek izpolniti 12 humano-ekoloških meril, kot so med drugim tudi vsebnost pesticidov, težkih kovin, formaldehida, rakotvornih snovi itd. V naši ponudbi boste našli tudi prevleko priznane znamke Medicott, ki je sinonim za kvaliteto.

 

levo_vsebina LESENI DELI - Podstavki, vzglavne stranice,..
desno_vsebina
 

Vse lesene dele kot so podstavki, predali, vzglavne stranice, nočne omarice,.. izdelujemo doma. Imamo lastno mizarsko službo, ki nam omogoča širok izbor ponudbe in prilagodljivost kupcu. Vse mizarske dele lahko izdelamo hitro in izdelavo prilagajamo različnim željam kupcev.

 

 
levo_vsebina CERTIFIKATI IN PATENTI desno_vsebina
certifikatgrelec

prevlekelogo

prevlekelogo2

tuv2

 

 

 

 

 
leftbot
logo_transparent

B studio d.o.o.

Razstavni salon:
Cesta talcev 6/a
4220 Škofja Loka
tel.: 04/51 70 804
rightbot


 

 

Stran je last podjetja B Studio d.o.o.. Copyright © 2008
Narejeno z Joomla! Izdelava strani: Leon Panjtar