Moja Izbira

VirtueMart
Trenutno še nimate izdelkov v Svojem izboru.

04/51 70 804
Razstavni salon
Imate vprašanja ?
Želite ponudbo?

 

Potrebujete pomoč ali nasvet - kliknite na online klepet 

 

Anketa

Ste že razmišljali o nakupu vodne postelje?


Dostava, Montaža in servisne storitve

 

levo_vsebina Vodno posteljo dostavimo in zmontiramo kjerkoli v Sloveniji
desno_vsebina

 

 
 
Za montažo vam ni potrebno skrbeti saj vam bomo vodno posteljo tudi strokovno montirali. Sam postopek je hiter (približno 3 ure) in ne zahteva kakšnih večjih posegov v prostor. S strokovno montažo pridobite tudi garancijo. Zato ne skrbite, poskrbeti morate le za kakšno vtičnico blizu postelje ali podaljšek in že takoj boste lahko spali v novi topli vodni postelji.
 
Montaža 125 eur
 
avto2
 
 
 
levo_vsebina Nudimo hiter in zanesljiv servis
desno_vsebina

 
Poleg prodaje in svetovanja vam nudimo tudi servisne storitve. Tudi po nakupu se v primeru kakršnihkoli težav lahko vedno obrnete na nas, skušali vam bomo pomagati z nasveti ali našimi storitvami. Nudimo vam;
 
  • Montaže in demontaže vodnih postelj BLUEsleep
  • Selitev vodne postelje v istem objektu ali v drug objekt po celotni sloveniji
  • Vzdrževalni letni servisi
  • Hitri servis - v primeru težav je naš odzivni čas še isti dan ali takoj, ko je to mogoče v najkrajšem času

 

levo_vsebina Hitri dobavni roki
desno_vsebina
 
 
 
Večino modelov in dimenzij imamo vedno na zalogi zato vam vodno posteljo lahko dostavimo že v 1 do 2 tednih. Hitro dobavo nam omogoča tudi lastna mizarska služba. Podstavki in vzglave stranice gredo v izdelavo takoj ob potrjenem naročilu. V primeru, da modelaali dimenzije, ki jo želite nimamo na zalogi pa je rok dobave 4 do 5 tednov. Vedno se potrudimo za najhitrejši možni način dobave in montaže.
 
 
levo_vsebina Nasveti za montažo
desno_vsebina
 
Priprava prostora pred montažo
 
 
Pred montažo vas obvestimo, kdaj bo potekala, da imate dovolj časa, da pripravite prostor v spalnici. V bližini namestitve postelje naj bo vsaj ena vtičnica in podaljšek za priklop grelcev. Svetujemo tudi, da nastavite temperaturo vode v bojlerju na najvišjo vrednost. Priporočljiva temperatura vode pri polnjenju je vsaj 25 stopinj C, da boste lahko še isto noč spali na topli vodni postelji. Če je temperatura vode pri polnjenju nižja je potrebno počakati, da ogrevanje opravi greli sistem. Sama montaža je čista in ne zahteva drugih posegov v prostor in traja približno tri ure.
predn-meter.jpg

 

 
Informacije ob montaži

Ob sami montaži vam svetujemo in razložimo glede vzdrževanja in čiščenja vodne postelje. Prvo izčrpavanje zraka iz vodnih jeder opravijo ob montaži naši monterji. Kasneje bo v prvih treh tednih potrebno ta postopek ponoviti, saj se zaradi ogrevanja iz vode sprošča kisik, kar povzroča klokotanje. Izčrpavanje zraka je preprost postopek. Ob montaži vas izčrpavanje naučimo, da to lahko opravite sami. Postopek je potrebno ponoviti kadar se v jedru nakopiči moteča količina zraka. Na nekaterih območjih je vsebnost kisika v vodi intenzivnejša in je potrebno v vodo dodati sredstvo za preprečevanje nastajanja zračnih mehurčkov.
Ob nakupu katerekoli vodne postelje BLUEsleep vam ves pribor za vzdrževanje podarimo.

hr

 
logo_transparent
B studio d.o.o.
Cesta talcev 6/a, 4220 Škofja Loka
Tel; 04/ 51 70 804

 

 

 
leftbot
logo_transparent

B studio d.o.o.

Razstavni salon:
Cesta talcev 6/a
4220 Škofja Loka
tel.: 04/51 70 804
rightbot


 

 

Stran je last podjetja B Studio d.o.o.. Copyright © 2008
Narejeno z Joomla! Izdelava strani: Leon Panjtar