04/51 70 804
Razstavni salon
Imate vprašanja ?
Želite ponudbo?

 

Potrebujete pomoč ali nasvet - kliknite na online klepet 

 

Anketa

Ste že razmišljali o nakupu vodne postelje?


levo_vsebina
Vzdrževanje
desno_vsebina
 

Ob rednem vzdrževanju Vam bo vaša vodna postelja služila še dolga leta v njej pa bo vladala popolna čistoča. Vzdrževanje je zelo preprosto. Nekaj glavnih stvari , ki jih morate vedeti o vzdrževanju.

 

 

levo_vsebina
Sredstvo za vzdrževanje vode v vodnem jedru
desno_vsebina
 

Sredstvo za vzdrževanje vodnih jeder ohranja higieno vode v vodnem jedru ter podaljšuje življenjsko dobo. Sredstvo je potrebno redno dodajati v vodna jedra.

Sredstvo je treba dodajati 2 krat letno po eno plastenko v obe jedri ( pol/ pol) ali enkrat letno po eno plastenko v vsako jedro (ena plastenka/eno jedro/na leto). Priporočamo Uporabo dvakrat letno (gre za isto količino) vendar pa ima preparat tako boljši učinek.

Pri dodajanju odpremo prevleko, da pridemo do ventilov vodnih jeder. Ventil povlečemo navzven in ga odvijemo – paziti moramo, da v vodno jedro ne spustimo zraka. Nalijemo vsebino in privijemo pokrovček ventila nazaj. Ob montaži vam vse to pokažemo tako, da boste to brez težav naprej opravljali sami.

 

levo_vsebina
Čiščenje zunanjosti vodnih jeder
desno_vsebina
 
cistilo
Zunanjost vodnega jedra očistimo s čistilom za vodna jedra. Tako čiščenje je priporočljivo opraviti štirikrat letno. Jedra najprej obrišemo, da odstranimo prah in nečistočo, nato pa jih poškropimo s čistilom in čez nekaj minut obrišemo s suho krpo. Jedra zopet postanejo voljna in gladka. Redno čiščenje vodnih jeder podaljšuje življenjsko dobo in preprečuje izsušitev jeder, tako ostanejo voljna in prožna.

 

 
levo_vsebina
Zrak in zračni mehurčki
desno_vsebina
 
tlacilka

 

 
V vodnem jedru se lahko sčasoma pojavi nekaj zraka zaradi česar se pojavi klokotanje v vodni postelji. Pojavljanje zraka v vodnih jedrih je predvsem odvisno od kvalitete vode in vsebnosti kisika v njej. V nekaterih krajih se zrak sploh ne pojavlja, nekje pa je ta pojav bolj pogost.
Rešitev je preprosta, saj ob nakupu dobite tlačilko za izsesavanje zraka. Izčrpavanje pa je zelo enostavno in vas ob montaži naučimo kako je najenostavneje to storiti.
 

 

 

 
levo_vsebina
Čiščenje prevleke
desno_vsebina
 
 
pregrinjali1

Prevleke so zasnovane tako, da so ločene z sredinsko zadrgo, kar omogoča pranje v domačem pralnem stroju ( enojne prevleke so prevelike za običajen pralni stroj). Prevleko enostavno odpremo z zadrgo in jo operemo nato pa zopet namestimo nazaj na svoje mesto.

 

levo_vsebina
Vodna postelja bo vedno čista...
desno_vsebina
 
z-zenska1
 
 
 
Popolna higiena tudi po več letih

Vodne postelje so izjemno čiste, saj se pršice in ostala umazanija nima kje nabirati. Vse dele lahko očistimo in operemo. Hkrati pa lahko, če želite zamenjate tudi posamezne dele npr. pregrinjalo. Tudi po več letih bo v vaši  postelji vladala popolna higiena.


 

nazaj gor

 

 

bannerZakaj

Ogledali ste si...

no products viewed
leftbot
logo_transparent

B studio d.o.o.

Razstavni salon:
Cesta talcev 6/a
4220 Škofja Loka
tel.: 04/51 70 804
rightbot


 

 

Stran je last podjetja B Studio d.o.o.. Copyright © 2008
Narejeno z Joomla! Izdelava strani: Leon Panjtar